Kwaśna Śmietana Malinowa Zawirowana Bochenek
Kwaśna śmietana Malinowa zawirowań bochenek jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, skórkę z cytryny, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serek Marchewkowo-Orzechowy Zawijany Bochenek, Dyniowo-daktylowy Bochenek z serem śmietankowym, oraz Cynamon wirowy śmietana, serek klonowy, truskawka i bekon śniadanie Cupcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz dżem malinowy i orzechy włoskie w małej misce.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć cukier, masło, Skórka z cytryny, 1 łyżeczka wanilii, jajko, i białko jaja w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszankę mąki i śmietanę na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Rozłóż połowę ciasta na patelnię o wymiarach 8 x 4 cale pokrytą natryskiem do gotowania. Łyżka mieszanki maliny na górze, pozostawiając 1/4-calowy granicy.
Pozostałe ciasto rozprowadzić na mieszaninie malin.
Piec w 350 przez 55 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połączyć 1/8 łyżeczki wanilii , cukier puder i mleko w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.