Kwadraty Toffi
Toffi kwadraty mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mocno brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Toffi nakrętki kwadraty, Toffi jabłkowe kwadraty, oraz Placki Toffi Saltine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż 9-na-13-calową patelnię do pieczenia z pergaminem.
Przygotuj skórkę. W dużej misce, z mikserem elektrycznym, ubić razem masło i cukier na średniej prędkości do światła, o 2 protokół. Ubij żółtko, wanilię i sól. Na małej prędkości, stopniowo ubić w mące tylko do wymieszania. Ciasto będzie sztywne. Pat ciasto równomiernie na dnie patelni do pieczenia.
Piec w środku piekarnika, aż bladego złota na górze, o 20 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika i rozrzuć kawałki czekolady równomiernie na skórce. Odstawić patelnię do piekarnika na 1 minutę.
Ponownie wyjmij patelnię i za pomocą noża rozprowadź czekoladę równomiernie na skórce.
Posypać równomiernie migdałami.
Ostudzić całkowicie na patelni na stojaku z drutu. Za pomocą ostrego noża pokrój na małe kwadraty, a następnie ostrożnie wyjmij z patelni małą szpatułką przesuniętą lub szpatułką lukierową.
To kolejna z tych zawsze popularnych opcji wymiany ciasteczek: toffi-sznurowane kwadraty przyciągają prawie wszystkich. Ubierz je trochę tkania długości złota metalicznej wstążki przez ułożone ciasteczka.
From Very Merry Cookie Party: How to Plan and Host a Christmas Cookie Exchange by Barbara Grunes & Virginia Van Vynckt. Copyright © 2010 by Barbara Grunes and Virginia Van Vynckt; photographs copyright © 2010 by France Ruffenach. Wydany przez Chronicle Books, LLC.