Kury Kornwalijskie
Kury kornwalijskie mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 1542 kalorii, 85g białka, oraz 108 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 102 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka chleba kukurydzianego, sól koszerna, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać chleb kukurydziany, można śledzić to danie główne z Patelnia Cornbread Apple Cobbler jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Golden Cornish Hens.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Kładziemy pokrojoną cebulę na dnie patelni.
Wyjmij podroby z kur i wypłucz je do środka i na zewnątrz.
Usuń nadmiar tłuszczu i resztki pinfeathers i osuszyć zewnętrzne.
Kury ułożyć na pokrojonej cebuli.
Ubytki kur spakować farszem z chleba kukurydzianego.
Zwiąż nogi sznurkiem kuchennym i włóż końcówki skrzydeł pod ciało kur. Kury natrzeć oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Piecz kury przez 30 minut, lub do momentu, gdy soki będą jasne, gdy pokroisz między nogą a udem.
Roztopić masło na dużej patelni saute.
Dodać cebulę i gotować przez 5 minut na średnim ogniu, aż półprzezroczyste. Przełamać chleb kukurydziany na kawałki i umieścić kawałki w dużej misce.
Dodać mieszaninę cebuli do chleba kukurydzianego.
Dodać seler, wywar z kurczaka, natkę pietruszki, sól i pieprz i wymieszać.