Kury Dziczyzny Gotowane Octem

Kury Dziczyzny Gotowane Octem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kur z octem w koszulkach. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1197 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi selera, mąkę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Kury Łowne, Cornish Game Hens, oraz Kury Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawiając nienaruszoną skórę, przyciąć ptaki z widocznym tłuszczem. Doprawić obficie ze wszystkich stron solą i pieprzem; wewnątrz i na zewnątrz. Zwiąż nogi sznurkiem i podwiń skrzydła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
2
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku wystarczająco dużym, aby pomieścić oba ptaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać marchew, cebula i seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną; o 6 protokół. Doprawić mieszankę lekko i dodać zioła, cukier i oba octy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
ZiołaZioła
CebulaCebula
CukierCukier
4
Umieść ptaki w garnku piersi bok do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby ledwo je zakryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Umieścić pokrywkę na garnku i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez; o 25 protokół. Wyłącz ciepło i pozwól ptakom odpocząć w płynie do gotowania podczas przygotowywania sosu.W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
7
Dodać mąkę i gotować, ubijając przez 1 minutę. Stopniowo wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gładki i zagęszczony; około 3 protokół. W małych dodatkach dodać do około ½ szklanki płynu kłusowniczego z holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodaj tyle płynu, aby rozrzedzić sos do pożądanej konsystencji; użyj wyroku. Zwiększyć ogień do wrzenia. Wyłączyć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
9
Wyjmij kurczaka z płynu do kłusowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
10
Pozwól im dobrze osuszyć na stojaku, a następnie przenieś je na ciepły talerz do serwowania. Łyżka sosu nad ptakami do glazury skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Dekoruj więcej świeżych ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn