Kurkuma pieczona Sałatka z ciecierzycy i soczewicy
Kurkuma pieczona Sałatka z ciecierzycy i soczewicy jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Mieszanka kurkumy, pieprz, ciecierzyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Kurkuma Pieczona Sałatka Z Bakłażanem I Ciecierzycą, Sałatka z soczewicy i ciecierzycy, oraz Śródziemnomorska Sałatka z ciecierzycy i soczewicy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Połączyć ciecierzycę z olejem, sól, kurkuma, pieprz i kminek w misce i wrzucić do herbu dobrze.
Przenieść do żeliwnej patelni i równomiernie rozprowadzić na patelni.
Piec ciecierzycę, aż złoty kolor, o 45 protokół.
W międzyczasie przynieś rosół z kurczaka, aby zagotować rondel na dużym ogniu.
Dodaj soczewicę, cebulę, czosnek, liść laurowy i pół cytryny. Gotować, aż soczewica będą miękkie, o 18 do 20 protokół; odcedzić. Pamiętaj, aby wyrzucić cytrynę, cebulę, czosnek i liść laurowy.
Połącz ciecierzycę, soczewicę, pieczoną czerwoną paprykę i pietruszkę w średniej misce. Sok pozostałą cytrynę połowę do miski i wrzucić do połączenia.