Kurczak z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową
Kurczak z parmezanem, czosnkiem i skórką ziołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 28g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz pieprz, oliwa z oliwek, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Parmezan czosnek i kurczak ziołowy, Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu, oraz Pieczony łosoś z skórką ziołową parmezanu.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F. Lekko pokryć średnie naczynie do pieczenia z warzywnym sprayem do gotowania. Czosnek mielić w robocie kuchennym, następnie dodać pietruszkę i pulsować aż do połączenia, około 15 sekund.
Dodaj chleb, parmezan, olej, sól i kilka zmielonych czarnego pieprzu. Pulsuj, aż dobrze się połączą. Ułóż mięso lub ryby w naczyniu do pieczenia.
Rozprowadzić z musztardą, a następnie poklepać okruchy na wierzchu.
Piec do gotowane przez, 20 do 25 minut dla kurczaka, 30 minut dla wieprzowiny, lub 20 minut dla łososia. Podzielić na 4 talerze i doprawić solą i pieprzem do smaku.