Kurczak w sosie cytrynowo-kaparowym

Kurczak w sosie cytrynowo-kaparowym
Kurczak z sosem cytrynowo-kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Kurczak w sosie cytrynowo-kaparowym, Kurczak w sosie cytrynowo-kaparowym, oraz Kurczak W Sosie Cytrynowo-Kaparowym.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka między arkuszami 2 folii; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
2
Kurczaka posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
3
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu; kurczak pogłębiać w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 3 protokół. Odwróć kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj bulion, sok, i kapary; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu 3 protokół, fastrygowanie kurczaka od czasu do czasu z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
KaparyKapary
BulionBulion
SokSok
SOSSOS
7
Posypać natką pietruszki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Wyjmij kurczaka z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Doprowadzić sos do wrzenia; gotować 2 protokół lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
10
Podawać na kurczaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn