Kurczak słodko-kwaśny i może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, połówki piersi kurczaka, pomarańczowy kolor żywności i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowy kolor żywności można śledzić to danie główne z Brzoskwiniowy Mango Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak słodko-kwaśny, Kurczak Słodko-Kwaśny, oraz Kurczak Sweet ' N ' Sour.
Instrukcje
1
W rondlu, połączyć 1 1/2 szklanki wody, cukru, octu, zastrzeżone sok ananasowy i pomarańczowy barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy Kolor żywności
Sok Ananasowy
Ocet
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia. Wyłącz ogrzewanie.
3
Połączyć 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej i 1/4 szklanki wody; powoli mieszać do rondla. Nadal mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.