Kurczak Saute z sosem pieczarkowym z kopru włoskiego
Kurczak Saute z sosem grzybowym kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, Cebulki kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Saute z kremowym sosem Grzybowo-porowym, Zielona fasola Pieczarkowa Sauté z sosem śliwkowym przyprawionym, oraz Kurczak, grzyby i pieczony czosnek Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posmarować mąką.
Rozgrzać masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, aż będzie dobrze rumiane z obu stron.
Dodać koper włoski i cebulę i gotować, aż będą miękkie.
Wymieszać zupę, mleko i wino, w razie potrzeby, na patelni i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 5 minut. Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć i gotować przez 10 minut lub aż kurczak jest gotowane przez.