Kurczak Po Marokańsku
Wolnowar marokański kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 181 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, pieprz, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Powolny kuchenka kurczak marokański, Powolny Kuchenka Kurczak Marokański, oraz Powolny Kuchenka Kurczak Marokański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Wymieszać ananas, cebulę, czosnek, sok z cytryny, sól, majeranek, paprykę czerwoną i kurkumę; polać kurczakiem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin lub aż sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Wyjąć kurczaka z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej; umieścić w naczyniu do serwowania. Przykryj, aby się ogrzać.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z sosem.
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z oliwkami.
Posypać natką pietruszki.