Kurczak Nadziewany Czosnkowo-Cytrynowo

Kurczak Nadziewany Czosnkowo-Cytrynowo
Czosnkowo-cytrynowy Podwójnie nadziewany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,12 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 748 kalorii, 39g białka, oraz 57g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3584 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką mleko, sezonowaną bułkę tartą, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Podwójny Crunch Miód Czosnek Kurczak, Cytrynowy kurczak przegrzebek z cytrynowym sosem czosnkowym, oraz Papryka faszerowana fasolą plus dodatek kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Duże, płytkie naczynie do pieczenia lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Motyl każdą pierś przecinając na pół poziomo przez środek, przecinając prawie, ale nie całkowicie.
3
Umieść po jednym plasterku sera Cheddar i twarogu na środku każdej piersi. Zamknij ponownie, jakby umieścić między stronami książki. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
4
Wlać mleko do płytkiej miski. W osobnej misce połączyć bułkę tartą i ser Romano. Ostrożnie zanurz każdą pierś najpierw w mleku,a następnie w mieszance z bułką tartą, delikatnie poklepując, aby mocno pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieść piersi obok siebie w jednej warstwie w wstępnie naoliwionym naczyniu do pieczenia, chowając krawędzie pod uszczelką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z sokiem z cytryny i czosnkiem, i skropić równomiernie kurczakiem. Przyprawić piersi solą czosnkową i papryką, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż nie będzie już różowy w środku i soki uruchomić jasne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn