Kurczak Duszony W Piwie
Kurczak duszony w piwie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1043 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz krem z zupy selerowej, mąki, oleju roślinnego i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Duszony Kurczak, oraz Duszony Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj mąkę i zapieczętuj. Shake to coat.
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni.
Dodać kurczaka, i smażyć, partiami, 5 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Usuń kurczaka, zastrzegając kapie w patelni. Podsmażyć cebulę i paprykę w kapiących 5 minut lub do miękkości; dodać kurczaka, piwo, grzyby, i sos sojowy.
Gotować na średnim ogniu przez 30 minut. Mieszać w zupie; gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 więcej minut.
Dodać śmietanę do ubijania; gotować do całkowitego ogrzania.
Podawać na gorącym ugotowanym ryżu.