Kurczak Cordon Bleu

Kurczak Cordon Bleu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Cordon Bleu. Jedna porcja zawiera 2020 kalorii, 107g białka, oraz 129g tłuszczu. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Weź kawałek kurczaka i umieść 2 uncje szynki i 1 uncję sera Gruyere na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
3
Mocno zwiń pierś z kurczaka i umieść wykałaczki na końcach i środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
4
Włożyć piersi z kurczaka do naoliwionego naczynia do pieczenia i piec przez 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Połączyć mąkę uniwersalną, bułka tarta, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawa Cajun, czosnek w proszku, papryka, sól, pieprz i pieprz cayenne, dobrze wymieszać i umieścić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pudełko 3,4 Uncji Błyskawicznej Mieszanki Budyniu Bananowego1 Pudełko 3,4 Uncji Błyskawicznej Mieszanki Budyniu Bananowego
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
W przypadku sosu holenderskiego: delikatnie umieścić 4 żółtka w maszynce i dodać szczyptę soli, białego pieprzu, papryki, soku z cytryny i ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Rozgrzane masło umieść bardzo powoli w robocie kuchennym, aż zgęstnieje. Aby zagęścić sos, dodać żółtko i rozcieńczyć dodać ciepłą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Ułożyć pieczony kurczak cordon bleu w umyciu jajecznym, a następnie równomiernie zalać mieszaniną panierki. Powtórz proces ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
(Keebler)(Keebler)
5
Smażyć panierowanego kurczaka w temperaturze 325 stopni F przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PanierowanyKurczak Panierowany
6
Skropić sosem holenderskim na wierzchu kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun1(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2kilogramypiersi z kurczaka, wbite do 1/2 cala grubościpiersi z kurczaka, wbite do 1/2 cala grubości454Orzechy dowolne (posiekane)masło klarowane, rozgrzane do miękkościmasło klarowane, rozgrzane do miękkości4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta mielona (preferowane okruchy biszkoptowe)bułka tarta mielona (preferowane okruchy biszkoptowe)4żółtka jajżółtka jaj12jajka, dobrze ubitejajka, dobrze ubite7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki170Orzechy dowolne (posiekane)Ser GruyereSer Gruyere340Orzechy dowolne (posiekane)szynka cienko krojonaszynka cienko krojona0(może być lub przeglądać)posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli0(może być lub przeglądać)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej, wystarczy do głębokiego smażeniaOlej, wystarczy do głębokiego smażenia1szczyptaSzczypta paprykiSzczypta papryki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka ryżowamąka ryżowa1szczyptaSzczypta drobnej soliSzczypta drobnej soli1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)(duża tuba)(duża tuba)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pudełko 3,4 uncji błyskawicznej mieszanki budyniu bananowego1 pudełko 3,4 uncji błyskawicznej mieszanki budyniu bananowego1szczyptaSzczypta białego pieprzuSzczypta białego pieprzu
TrudnośćTwardy
Gotowe W51 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn