Kurczak Chiński smażony ryż II
Chiński kurczak smażony ryż II jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. 2277 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jeśli masz jajko, sos sojowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest dobre. Spróbuj Kurczak Chiński smażony ryż II, Chiński Kurczak Smażony Ryż I, oraz Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubij jajko wodą. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj jajko i pozostaw na płasko przez 1 do 2 minut.
Wyjąć z patelni i pokroić na strzępy.
Rozgrzać olej w tej samej patelni; dodać cebulę i saute do miękkości. Następnie dodaj ryż, sos sojowy, pieprz i kurczaka. Smażyć razem przez około 5 minut, następnie wymieszać z jajkiem.