Kurczak Adobo I

Kurczak Adobo I
Jeśli masz około 1 godziny i 15 minut na spędzenie w kuchni, Chicken Adobo I może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i דל פחמימות,znym do wypróbowania. Ta przystawka ma 216 kalorii, 15 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Za 80 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 6 porcji. Jeśli masz pod ręką ocet destylowany, sól, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis wypróbowało i polubiło 10 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25%. Wynik ten nie jest zbyt doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na podobne przepisy: Klasyczny kurczak Adobo z „The Adobo Road Cookbook”, Klasyczny kurczak Adobo z „The Adobo Road Cookbook” i Zdrowy kurczak Adobo – Chicken Adobo Quinoa Bowl.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszaj wodę, ocet, sos sojowy, ziarna pieprzu, czosnek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Karczochów Jerozolimskich, Obranych I Pokrojonych W Krążki O średnicy 1/8 Cala6 Karczochów Jerozolimskich, Obranych I Pokrojonych W Krążki O średnicy 1/8 Cala
10 Do 12 Udek Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok10 Do 12 Udek Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
6 Uncji Cienko Pokrojonej Pancetty, Drobno Pokrojonej6 Uncji Cienko Pokrojonej Pancetty, Drobno Pokrojonej
Musztarda żółta OpcjonalnieMusztarda żółta Opcjonalnie
świeża Fasola Woskowa, Pokrojona Na 2-calowe Kawałkiświeża Fasola Woskowa, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Lody Cytrynowe, ZmiękczoneLody Cytrynowe, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki
2
Wymieszaj, dodaj kawałki kurczaka i gotuj na małym ogniu (bez przykrycia), aż kurczak będzie ugotowany i miękki (25 do 35 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W 1/2-calową Kostkę1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W 1/2-calową Kostkę
Słodka Czerwona Papryka, PokrojonaSłodka Czerwona Papryka, Pokrojona
3
Wyjmij kurczaka z garnka i podsmaż na oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka Czerwona Papryka, PokrojonaSłodka Czerwona Papryka, Pokrojona
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki
4
Wróć kurczaka z olejem/sokami i włóż z powrotem do garnka z zarezerwowanym sosem. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż uzyskasz pożądaną ilość sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka Czerwona Papryka, PokrojonaSłodka Czerwona Papryka, Pokrojona
1 Funt Rozdrobnionego Gotowanego Indyka (najlepiej Ciemnego Mięsa)1 Funt Rozdrobnionego Gotowanego Indyka (najlepiej Ciemnego Mięsa)
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki3 Uncje Pokrojonej W Kostkę Szalotki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn