Kumkwat Confit

Kumkwat Confit
Kumkwat Confit wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 234 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kumkwat, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kumkwat Mojitos, Kumkwat Margaritas, oraz Kumkwat Caipirinha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój kumkwat na cienkie plasterki i umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małym rondlu połączyć cukier i wodę; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować, często mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wlać mieszaninę na kumkwat; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn