Kulki Z Masła Orzechowego

Kulki Z Masła Orzechowego
Ten przepis sprawia, że 44 porcje z 49 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kakao, cukier puder, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kulki owsiane z masła orzechowego kokosowego (aka Snow Balls), Kulki Z Masła Orzechowego, oraz Kulki Z Masła Orzechowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć syrop kukurydziany i masło orzechowe, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
3
Dodaj do mieszaniny okruchów; dobrze wymieszać.
4
Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
5
Posypać równomiernie 2 łyżkami cukru pudru. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje44
Ocena Zdrowia0
Magazyn