Kulki Serowe Z Kiełbasą Bezglutenową
Bezglutenowe kulki serowe kiełbasa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 25 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku w proszku, mix, rozmaryn liści i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Kiełbasy Ze Słodkich Ziemniaków, Bezglutenowe Pieczone Kulki Francuskie Z Serem, oraz Jabłko wędzone Cheddar Mac i kulki serowe (bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu barbecue. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Piec odkryte 22 do 26 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Podawać na ciepło z sosem do maczania.