Kulki Serowe Z Kiełbasą Bezglutenową

Kulki Serowe Z Kiełbasą Bezglutenową
Bezglutenowe kulki serowe kiełbasa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 25 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku w proszku, mix, rozmaryn liści i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Kiełbasy Ze Słodkich Ziemniaków, Bezglutenowe Pieczone Kulki Francuskie Z Serem, oraz Jabłko wędzone Cheddar Mac i kulki serowe (bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu barbecue. Kształt mieszanki do 1-calowych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Miejsce w pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec odkryte 22 do 26 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podawać na ciepło z sosem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn