Kulki Serowe Mini Powlekane Ziołami
Ziołowe kulki serowe Mini to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka chipsów bajgla, serek, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kulki Serowe Mini, Kulki Serowe Mini, oraz Kulki Serowe Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sery i 1/4 łyżeczki pieprzu, za pomocą widelca lub z tyłu łyżki do mash feta, aż dobrze wymieszane. Przykryć; przechowywać w lodówce od 45 do 60 minut lub do momentu, aż będzie wystarczająco twardy, aby uformować kulki.
W małej płytkiej misce wymieszaj natkę pietruszki, bazylii, rozmarynu, skórki cytryny i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Kształt mieszanki sera na 1-calowe kulki (około 1 łyżeczka mieszanki sera dla każdej kulki); roll w mieszaninie pietruszki do herbu (niektóre ser pokaże przez zioła).
Aby serwować natychmiast, umieść każdą piłkę na chipie obwarzanka. Aby do przodu, nie umieszczaj kulek serowych na obwarzankach; przykryj folią i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do podania, ale nie dłużej niż 24 godziny. Tuż przed podaniem umieść każdą kulkę na obwarzanku.