Kubki Z Miętowymi Krówkami
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 213 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka owiniętych folią miętówek czekoladowych, cukier puder, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Minty Hot Fudge Sundae Cake, Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną, oraz Masło Orzechowe-Fudge Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 24 małe kubki muffin, 1 3 / 4x1 cala, z papierowych kubków do pieczenia, w razie potrzeby. Grubo posiekać tyle miętówek (ok. 1
do odmierzenia 1/2 szklanki; rezerwa na nadzienie miętowe. Grubo posiekać Pozostałe miętówki do polewy; odstawić.
W małej misce, pokonać wszystkie składniki nadzienie miętowe Fudge z wyjątkiem miętówek z łyżką, aż dobrze wymieszane; wymieszać w miętówkach.
W dużej misce, beat 1/4 szklanki masła i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszaj mąkę, cukier puder, 2 łyżki kakao i wanilię.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Naciśnij każdą kulkę w dolnej i górnej części każdego kubka muffin. Łyżka około 2 łyżeczki napełniania do każdej filiżanki.
Piec 18 do 20 minut lub aż prawie nie wcięcia pozostaje podczas napełniania dotknął lekko. Lekko ostudzić; ostrożnie wyjąć z kubków na muffinki do stojaka na druty. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Mróz z lukrem.
Posypać resztkami posiekanych miętówek.