Kubki Won Ton z łososiem wędzonym na gorąco i awokado

Kubki Won Ton z łososiem wędzonym na gorąco i awokado
Kubki Won Ton z łososiem wędzonym na gorąco i awokado to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki z kozim serem, awokado i wędzonym łososiem, Filiżanki Z Musem Z Łososia Wędzonego I Awokado # LaMarcaSparkle, oraz Łosoś Wędzony Pomidor Kubki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż 12 won Ton owijki płasko i, używając około połowy masła, szczotkować obie strony. Naciśnij w mini kubki muffin (2 łyżki. rozmiar), plisowanie każdy tworząc mały kubek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Owijki posypać połową nasion sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
4
Piec do złotego koloru (uważnie obserwując; mogą się łatwo spalić), 7 do 9 minut. Poluzuj z kubków za pomocą małej szpatułki i połóż na stojaku chłodzącym. Powtórz z pozostałymi opakowaniami 12 won Ton, masłem i sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
5
W małej misce, połączyć łososia, zielona cebula, kolendra, sok z limonki, imbir, i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
ImbirImbir
łosośłosoś
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać awokado (Patrz uwagi) i wrzucić bardzo delikatnie, aż dobrze połączone. Włóż hojną łyżkę do każdego kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
7
Podawać natychmiast.
8
Wędzony łosoś. jednominutowy przewodnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
9
Bardziej niż jakakolwiek inna ryba, łosoś nadaje się do wędzenia. Wyśmienity wędzony łosoś pochodzi z Kanady, Irlandii, Norwegii, Szkocji i Stanów Zjednoczonych i dzieli się na dwie podstawowe kategorie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
łosośłosoś
RybyRyby
10
Wędzony na zimno: łosoś jest utwardzany w solance lub z cukrem, solą i przyprawami, a następnie wędzony na zrębkach w niskiej temperaturze (Zwykle 70 do 9
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
PrzyprawyPrzyprawy
SolankaSolanka
FrytkiFrytki
CukierCukier
SólSól
11
przez cały dzień do trzech tygodni. Dym w rzeczywistości nie gotuje ryby, więc pozostaje jedwabisty i ma łagodny smak dymu. Łosoś Nova jest utwardzany w łagodnym roztworze solanki. Szkocki styl używa suchego masażu, który jest spłukiwany przed paleniem. Łosoś po indyjsku jest najpierw solony, a następnie wędzony przez okres do dwóch tygodni, aż do uzyskania konsystencji suszonego łososia. Lox, najlepszy przyjaciel bajgla, jest solony i czasami (ale nie zawsze) lekko wędzony, i ma tendencję do słonej strony. Scandinavian gravlax nie jest w ogóle wędzony, tylko utwardzany na sucho solą, cukrem i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
łosośłosoś
BajgielBajgiel
SolankaSolanka
JerkyJerky
CukierCukier
KoperKoper
RybyRyby
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
12
Wędzony na gorąco: podobnie jak w przypadku wędzonego na zimno, wędzony na gorąco lub kipperedsalmon jest najpierw utwardzany. Następnie jest wędzony w wyższej temperaturze (Zwykle 120 do 18
13
przez krótszy okres, zazwyczaj nie dłuższy niż 12 godzin. Rezultat: łuszcząca się, gotowana konsystencja i głęboki, dymny smak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn