Kubańskie Tacos wieprzowe z polewą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i majonezem Chipotle
Kubańskie Tacos wieprzowe z glazurą z guawy, kwaśną pomarańczową czerwoną kapustą-jicama Slaw i Chipotle majonez wymaga ok. 13 godzin i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 1004 kalorii, 48g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jeśli masz sok z limonki, miód, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć galaretkę można śledzić to danie główne z Papryka Jelly Cornmeal Thumbprint Cookies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, Kubańskie Tacos Wieprzowe, oraz Slow Cooker Cuban Pulled Pork Tacos z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: pudełko do pieczenia z termometrem sondy, takie jak Chiny La Caja; wystarczający węgiel drzewny do gotowania wieprzowiny przez 4 do 5 godzin (około 30 funtów)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston Butt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dla wieprzowiny: za pomocą noża do parkowania wykonaj małe rozcięcia na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Umieść wieprzowinę na dużej patelni lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz olej, oregano, czosnek i dużą szczyptę soli w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Wcieraj w cięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Galaretkę z guawy, musztardę, sok z pomarańczy i limonki ubić w misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Guajawa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przygotuj pudełko do pieczenia zgodnie z instrukcjami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem, a na patelnię włożyć tłuszcz. Gotować przez 1 godzinę, odwrócić, i gotować kolejne 2 godziny. Glazury góry z mieszaniną guava, flip, glazury ponownie, przykryć pudełko i gotować kolejne 30 minut, lub do temperatury wewnętrznej wieprzowiny jest około 195 stopni F. można sprawdzić mięso od czasu do czasu, aby upewnić się, że szkliwo na górze mięsa nie pali się, więc można dodać wystarczającą ilość węgla drzewnego, aby utrzymać pole gorące bez spalania glazury. Całkowity czas gotowania wynosi od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Wyjmij wieprzowinę, namiot lekko folią i pozostaw 15 minut. Pociągnij wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa i wrzucić Więcej glazury guava.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Guajawa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Połóż ciepłe tortille na płaskiej powierzchni. Posmaruj każdy majonez Chipotle. Wypełnij środek z niektórych wieprzowiny, niektóre z kwaśnej pomarańczy, czerwonej kapusty i jicama Slaw i top każdy z niektórych liści kolendry. Złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Kapusta Czerwona
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Pieprzowy
Jicama
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
11
Ubić razem majonez, puree chipotles en adobo i sok z limonki na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Olej Pieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
W dużej misce wymieszać sok pomarańczowy, sok z limonki, miód i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Truskawka Bez łuski
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać jicama, cebula, kapusta, marchew i kolendra i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji