Krążki Cebuli Z Mąki Kukurydzianej

Krążki Cebuli Z Mąki Kukurydzianej
Krążki cebuli z mąki kukurydzianej to hor d ' oeuvre, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 23G tłuszczu i w sumie 441 kalorii. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cebulę, pieprz, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Krążki Cebuli Ze Słodkiej Mąki Kukurydzianej, Mąka Kukurydziana-Smażone Krążki Cebuli, oraz Jak Spiralizować cebulę i zdrowe "pierścienie"cebuli.

Instrukcje

1
Pokrój cebulę na 1/2 cala. plastry; rozdzielać na pierścienie. W płytkiej misce ubij jajko i maślankę, aż się połączą. W innej płytkiej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, orzechy pekan, sól i pieprz. Zanurz krążki cebuli w mieszance jajecznej, a następnie posmaruj mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smażyć krążki cebuli, po kilka na raz, przez 1 do 1-1 / 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Krążki cebulowe naprawdę dobrze komponują się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ballatore Rosso Red Spumante. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.
Ballatore Rosso Red Spumante
Ballatore Rosso Red Spumante
Żywy, rubinowy kolor Ballatore Rosso Red Spumante sprawia, że jest to urzekające wino musujące. Zachęcające aromaty przypominające jeżyny i cytrusy tworzą rozkosznie złożony bukiet. Dobrze wyważone i bogate w odmianowy charakter, to wino musujące odświeża, łącząc smaki malin i wiśni, zapewniając chrupiące, czyste wykończenie.Podczas gdy spumantes tradycyjnie smakuje się z deserami, Ballatore Rosso Red Spumante jest eleganckim i świątecznym towarzyszem na każdą okazję.Alkohol: 8.20%
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn