Krówki-Topped Shortbread
Fudge-Topped Shortbread może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, cukier cukierniczy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Krówkami W Kształcie Ducha, Fudge Topped Brownies, oraz Ciasteczka Z Krówkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, masło śmietankowe, cukier i sól do puszystego. Stopniowo ubić w mące.
Rozłóż do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 16-20 minut lub do lekko rumiane.
W misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową połącz skondensowane mleko i chipsy czekoladowe. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokiej przez 30-60 sekund lub do roztopienia wiórów; mieszać do gładkiej. Wymieszać z ekstraktem.
Rozłóż na kruchym chlebie.
Posypać migdałami i docisnąć. Przechowywać w lodówce do firmy.