Punch truskawkowo-ananasowy

Truskawkowo-ananasowy poncz może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na napoje. Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i cały przepis na 30 porcji jest przeznaczony dla 22 osób i kosztuje 49 centów za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 91 kalorii . Mieszanka soku z cytryny, dietetycznego napoju gazowanego z cytryną i limonką, soku ananasowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Niewielu osobom naprawdę podobało się to meksykańskie danie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 42% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Tartaletki truskawkowo-ananasowe , Świeże pieczone mini pączki z truskawkowo-limonkową polewą i Truskawkowe ciastko z mini truskawkowymi tartaletkami .
Instrukcje
Umieść truskawki w blenderze, przykryj i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przenieś do dużego pojemnika do zamrażania; dodaj soki. Przykryj i zamroź. Wyjmij z zamrażarki 2-3 godziny przed podaniem. Tuż przed podaniem rozdrobnij mieszankę drewnianą łyżką lub tłuczkiem do ziemniaków. Wymieszaj z sodą.