Kruchy Torte

Kruchy Torte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruchego Torte. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz granulki kawy rozpuszczalnej, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy Kruchy Torte, Kawowo-Migdałowy Kruchy Tort, oraz Krucha Czterordzeniowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odstawić jajka w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
2
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji. Rozgrzej piekarnik do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Mąkę, cukier i sól połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Żółtka, wodę, sok z cytryny i wanilię ubić, dodać do mieszanki mąki. Beat until blended.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty; złóż na ciasto. Łyżka do nieoczyszczonego 10-calowego. patelnia rurowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przeciąć ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec 50-60 minut lub do góry sprężyny z powrotem po dotknięciu. Natychmiast odwrócić patelnię; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Do polewy smarujemy 15x10x1-in. pan. W ciężkim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany, wodę i granulki kawy. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować, bez mieszania, aż termometr cukierkowy odczyta 300° (stopień twardości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia; wymieszać z sodą oczyszczoną. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni. Stretch kruche w patelni z dwoma widelcami; fajne. Rozbij się na kawałki. W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
10
Dodać cukier i wanilię; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
11
Ciasto Unmold; pokroić poziomo na cztery warstwy.
12
Ułożyć dolną warstwę na talerzu; na wierzch polać 1/2 szklanki bitej śmietany. Powtórz warstwy dwa razy; wierzch pozostałą warstwą. Wierzch i boki ciasta z pozostałą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
13
Posypać kruchą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn