Kruche Ciasto Krówkowe
Shortbread Fudge Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 760 kalorii, 8G białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki, pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest świetne. Spróbuj Krówki-Topped Shortbread, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Ciasto Czekoladowe Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat 1 szklanka zmiękczonego masła w dużej misce do mieszania na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Wymieszać razem 2 szklanki mąki, 1/2 szklanki cukru granulowanego i sól.
Dodaj do mieszaniny masła, ubijając, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami pekan.
Naciśnij ciasto do nie rozdrobnionej 13-x 9-calowej patelni.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Mikrofalowe kęsy czekoladowe i 3/4 szklanki masła w szklanej misce 2-quart w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając dwa razy.
Ubij jajka, wanilię, pozostały 1 szklankę cukru granulowanego i pozostałą 1/2 szklanki mąki, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę czekolady na przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw. (Nie przesadzaj.) Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Batoniki przekładamy na papier woskowy; kurz cukrem pudrem. Przechowywać pręty w szczelnym pojemniku. W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną lub lodami i posypać wiórkami czekoladowymi.