Krewetki z koprem włoskim i czerwoną cebulą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Krewetki z koprem włoskim i czerwoną cebulą może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Dorsz z koprem włoskim i cebulą.
Instrukcje
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij żarówkę na pół pionowo, odrzucając rdzeń.
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać koper włoski i cebulę, i gotować, stale mieszając, 7-10 minut lub aż rumiane. Zmniejszyć ciepło do średniej; dodać krewetki i następny 5 składniki (krewetki przez pieprz), mieszając stale aż do dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.