Krewetki miodowo-orzechowe to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 625 kalorii, 29g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz miód, orzechy włoskie, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miodowy orzech Krewetka / orzech Krewetka (???), Krewetki Miodowo-Orzechowe, oraz Miód Orzech Krewetka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu wymieszać wodę z cukrem. Doprowadzić do wrzenia i dodać orzechy włoskie. Gotować przez 2 minuty, następnie odcedzić i umieścić orzechy włoskie na blasze do wyschnięcia.Białka ubić w średniej misce, aż się spienią. Wymieszaj skrobię kukurydzianą, aż uzyska konsystencję pasty.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F w ciężkiej głębokiej patelni na średnim ogniu. Krewetki Dip do białka jaj-skrobia kukurydziana ciasto, a następnie smażyć w partiach na gorącym oleju, aż złoto-brązowy, o 5 minut na partii.
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.