Krewetki Marynowane

Krewetki Marynowane
Marynowane krewetki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 189 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krewetki Marynowane, Krewetki Marynowane, oraz Krewetki Marynowane Imbirem podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć krewetki, olej, czosnek, rozmaryn, oregano i liście laurowe. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przelać krewetki i marynatę na dużą głęboką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj wino lub bulion, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 10-15 minut lub aż krewetki zmienią kolor na różowy, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przełożyć łyżką na naczynie do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinotem Grigio, Rieslingiem i Sauvignon Blanc. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy ściśle skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z nutami pestek, wykazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspartą elegancką kwasowością i pikantnością, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn