Krewetki i kasza z grilla Hominy
Hominy Grill krewetki i kasza może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kasza Hominy z krewetkami na dwa sposoby, Ser Homini Grill ' S Pimiento, oraz Hominy Grits Pongal dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby. Wrzucić krewetki z mąką, aż lekko powlekane, wstrząsając, aby usunąć nadmiar.
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Pieczarki smażyć w gorących kapiących 4 minuty lub tylko do momentu, aż grzyby zaczną uwalniać swój płyn.
Dodaj krewetki, i podsmażyć 3 do 3 1/2 minut lub tylko do krewetki kolei różowy.
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę (nie brązowego czosnku).
Dodać sok z cytryny i kolejne 3 składniki; podawać od razu na kremowej kaszy z serem Cheddar.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.