Krew pomarańcza i czerwona cebula Sałatka

Krew pomarańcza i czerwona cebula Sałatka
Krew pomarańczowa i czerwona Sałatka z cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz Ruby grejpfrut, sól koszerna, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Krew pomarańcza i czerwona cebula Sałatka, Krew pomarańcza Sałatka + imbir i Cayenne krew pomarańcza Vinaigrette, oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy.

Instrukcje

1
Nad małą miseczką wymieszaj krwawe pomarańcze: zacznij od usunięcia górnej i dolnej części pomarańczy, a następnie umieść jeden z płaskich końców pomarańczy na desce do krojenia i odetnij skórę z zewnątrz, zachowując Okrągły kształt. Pamiętaj, aby usunąć cały biały rdzeń. Podnieś pomarańczę i wytnij każdą sekcję z pomarańczy między membranami. Będziesz miał piękne delikatne odcinki pomarańczowe bez żadnej z białych błon. Zostaniesz z "szkieletem" pomarańczy. Wyciśnij pozostały sok ze szkieletu do miski. Powtórzyć z grejpfrutem i zmniejszyć o połowę segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
GrejpfrutyGrejpfruty
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wrzucić cebulę i chile do miski z owoców i soku i doprawić szczyptą soli i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Papryka ChiliPapryka Chili
OwoceOwoce
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na co najmniej 20 do 30 minut. Miętę wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn