Kremowy Peklowany Piec Wołowy

Kremowy Peklowany Piec Wołowy
Kremowa peklowana wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,79 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 38g tłuszczu i w sumie 552 kalorii. 11 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Mieszanka peklowanej wołowiny) peklowana wołowina, makaron z muszli, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 47%. Spróbuj Peklowana wołowina i kapusta kiszona Piec, Peklowana Kapusta Wołowa Piec, oraz Peklowana wołowina i kapusta kiszona Piec dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia. Wrzucić kostki chleba z masłem; posypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-45 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Odstaw na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn