Kremowy makaron pomidorowy Karen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowego Pastanu pomidorowego Karen. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 648 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczoną paprykę, parmezan, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kremowy makaron z awokado i pomidorami, Kremowy makaron pomidorowo-szpinakowy, oraz kremowy pomidorowy makaron bazyliowy.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Makaron farfalle umieścić w garnku, gotować przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż równomiernie brązowy.
Wymieszać z pieczoną czerwoną papryką, pieczarkami i wódką i doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać 5 minut, aż większość wódki odparuje i grzyby są miękkie.
Wymieszać pomidory, pół na pół, i czerwona papryka na patelni. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, często mieszając, 15 minut.
Podajemy na ugotowanym makaronie, a na wierzch polewamy parmezanem.