Soczewica-Kiełbasa-Zupa Jarzynowa

Soczewica-Kiełbasa-Zupa Jarzynowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Soczewica-kiełbasa-zupa jarzynowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbek czosnku, grzyby, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Daniel Plan Zupa Warzywna Z Soczewicy Kurczak Kiełbasa, Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, oraz Soczewica-Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj marchew, seler, cebulę i czosnek; gotować 3 do 4 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut lub aż soczewica i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SoczewicaSoczewica
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn