Kremowy Dressing Gorgonzola
Kremowy Dressing Gorgonzola to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, ząbek czosnku, ocet winny ryżowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Spróbuj Sałatka klinowa lodowa z kremowym sosem Gorgonzola, Dressing z chleba kukurydzianego i Gorgonzoli, oraz Zielenina z sosem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
* Niskotłuszczowy twarożek można zastąpić częściowo odtłuszczonym serem ricotta, a ser pleśniowy można zastąpić serem Gorgonzola.
** Podawanie tego dressingu z mieszanymi surówkami sałatkowymi posypanymi pokrojonymi gruszkami i truskawkami zmniejszy całkowity procent tłuszczu w porcji.