Kremowy szwajcarski Chard z chrupiącą bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 421 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, bułkę tartą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski z Chrupkimi jabłkami, Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita, oraz Jajka Ze Szpinakiem I Chrupiącą Bułką Tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu roztopić masło. Wymieszać mąkę na umiarkowanym ogniu. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie, następnie ubijaj śmietanę i doprowadzaj do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, stale ubijając.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i liście laurowe i dusić na małym ogniu, ubijając często, aż sos jest zagęszczony i nie ma mączny smak pozostaje, o 15 protokół. Wyrzucić cebulę i liście laurowe i dodać rozdrobnione Fontina; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina Wieprzowa
Ser Fontina
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Masło 15-na-10-calowe naczynie do pieczenia. Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki masła w oleju.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać chard, w partiach, jeśli to konieczne, i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż liście zwiędną i jakakolwiek ciecz odparowała, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na durszlak, aby dokładnie odsączyć, naciskając na chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Chard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
W przygotowanym naczyniu do pieczenia rozłożyć równomierną warstwę i na wierzch polać sosem bchamelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Chard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
W średniej misce wymieszać bułkę tartą z 4 łyżkami roztopionego masła. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu