Kremowy Chard Szwajcarski z chrupiącą bułką tartą

Kremowy Chard Szwajcarski z chrupiącą bułką tartą
Kremowy szwajcarski Chard z chrupiącą bułką tartą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 421 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser fontina, bułkę tartą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chard Szwajcarski z Chrupkimi jabłkami, Szwajcarskie bułeczki z Chardą i chrupiącą szalotką z kolendrą Raita, oraz Jajka Ze Szpinakiem I Chrupiącą Bułką Tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu roztopić masło. Wymieszać mąkę na umiarkowanym ogniu. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie, następnie ubijaj śmietanę i doprowadzaj do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać cebulę i liście laurowe i dusić na małym ogniu, ubijając często, aż sos jest zagęszczony i nie ma mączny smak pozostaje, o 15 protokół. Wyrzucić cebulę i liście laurowe i dodać rozdrobnione Fontina; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ser FontinaSer Fontina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Masło 15-na-10-calowe naczynie do pieczenia. Na dużej patelni, roztopić 3 łyżki masła w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać chard, w partiach, jeśli to konieczne, i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż liście zwiędną i jakakolwiek ciecz odparowała, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na durszlak, aby dokładnie odsączyć, naciskając na chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
W przygotowanym naczyniu do pieczenia rozłożyć równomierną warstwę i na wierzch polać sosem bchamelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
W średniej misce wymieszać bułkę tartą z 4 łyżkami roztopionego masła. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Rozłóż bułkę tartą równomiernie na tarce i piec przez około 45 minut, lub do złotego koloru i bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Pozostawić zapiekankę na około 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn