Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojej kolekcji, bezglutenowe ciasto marchewkowe może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 2,63 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 50g białka, 66g tłuszczu i w sumie 970 kalorii. Mieszanka mix together set asside, lukier ser śmietankowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką wynik 55%, to danie jest solidne. Bezglutenowe ciasto marchewkowe z Bezmlecznym lukrem z serka śmietankowego, Ciasto marchewkowe Socca (bezglutenowe, wegańskie, bez soi), oraz Zdrowe ciasto marchewkowe Milkshake (bezglutenowe, bez cukru, niskotłuszczowe) są bardzo podobne do tego przepisu.
Ciasto marchewkowe naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.