Kremowy Budyń Czekoladowy
Kremowy budyń czekoladowy zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, kakao, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako tani deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowy Mus Czekoladowy, Creamiest Wegańskie Lody Czekoladowe, oraz The Creamiest Aioli.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średnim, ciężkim rondlu; wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawaj mleko o niskiej zawartości tłuszczu i odparowane mleko, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub aż gruby.
Zdjąć z ognia; dodać czekoladę, mieszając aż do stopienia i mieszanina jest gładka. Wymieszać wanilią.
Wlać około 2/3 szklanki budyniu do każdego z 6 (8-uncji) ramekinów; powierzchnię każdej porcji przykryć folią. Schłodzić co najmniej 4 godziny.
Dekoruj gałązkami świeżej mięty, w razie potrzeby.