Kremowy Boczek Warzywa Makaron Patelnia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kremowego boczku z makaronem warzywnym. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, parmezan, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Letnia Patelnia Z Makaronem Warzywnym, Kremowa kapusta z boczkiem, oraz Make-ahead vegetable and bacon egg bake patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho.
Dodaj rosół z kurczaka, wodę i makaron na patelnię; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min. albo dopóki makaron nie będzie miękki.
Dodać warzywa i serek; gotować 2 do 3 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia twarogu i dobrze wymieszania mieszanki i podgrzania, często mieszając.
Posypać boczkiem i parmezanem.