Kremowe ostrygi i pory na grzankach

Kremowe ostrygi i pory na grzankach
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wina, mleka, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowane ostrygi i szynka, Pieczone ostrygi z boczkiem i porem, oraz Kremowe ostrygi w Żołędziu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż chleb z 3 łyżkami masła i ułóż kromki, masłem do góry, na dużej blasze do pieczenia. Tosty przez około 10 minut, lub do złotego koloru i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Przetnij toasty na pół po przekątnej.
4
W średnim rondlu połącz zarezerwowany Likier ostrygowy z winem i doprowadź do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać ostrygi i dusić na małym ogniu, aż ich krawędzie zaczną się zwijać, o 3 protokół. Łyżeczką przekładamy ostrygi na talerz, rezerwujemy płyn do kłusowania ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i dodać pozostałe 1 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać pory, seler i cebula i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę. Powoli dodaj zarezerwowany płyn do kłusowania ostryg, stale ubijając, aż będzie gładki. Dusić na małym ogniu, ubijając często, aż nie pozostanie mączny smak, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Ubij w mleku, śmietanie i tymianku i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej, aż zgęstnieje i śmietana. Wymieszać sok z cytryny, następnie doprawić solą, pieprzem i Tabasco. Złożyć ostrygi i gotować tylko do rozgrzania przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Ułóż 2 połówki tostów na każdym z 10 talerzy. Na wierzchu łyżkę kremowych ostryg, posypać boczkiem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn