Kremowe Ciasto Z Serem Dyniowym
Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 55. Jeśli masz brązowy cukier, mielone goździki, serek philadelphia i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Kremowy makaron dyniowy z serem, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę zimną wodą w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając. Odstawić.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Dodać dynię, cukry, cynamon, wanilia i goździki; ubijać aż do wymieszania.
Dodać żelatynę; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec.
Wlać 1/2 szklanki śmietany ubijającej do małej miseczki. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się miękkie szczyty.
Dodaj do mieszaniny dyni; mieszaj delikatnie, aż do wymieszania. Łyżka do skórki. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Ubić pozostałą bitą śmietanę. Łyżka na ciasto tuż przed podaniem; wierzch z orzechami.