Kremowe Ciasto Francuskie

Kremowe Ciasto Francuskie
Ciasto francuskie z kremem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bitą polewę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub Eclair cake), Kremowe Ciasto Francuskie, oraz Ciasto Z Kremem Truskawkowym (Choux) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym, ciężkim rondlu rozgrzać masło i wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać mąkę i zmniejszyć ciepło do niskiej. Gotować i mieszać, aż tworzy kulkę i odciąga od patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia i przenieść do dużej miski. Ubijaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozłóż na dole i w górę po bokach nierównomiernej patelni 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 35 minut. Całkowicie Cool.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Aby nadzienie: w dużej misce, połączyć Serek i mleko i ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać pudding wymieszać i ubić, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
9
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Top z bitą polewą, a na wierzch skropić syrop czekoladowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn