Ciasto francuskie z kremem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bitą polewę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub Eclair cake), Kremowe Ciasto Francuskie, oraz Ciasto Z Kremem Truskawkowym (Choux) podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym, ciężkim rondlu rozgrzać masło i wodę do wrzenia na średnim ogniu.