Kremowe Ciasto Cytrynowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka gotowych do użycia crumb crust graham cracker, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mąka kokosowa muffinki z makiem cytrynowym z kremowym lukrem cytrynowym, Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, oraz Kremowe Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Dodać koncentrat lemoniady; pokonać 1 min. albo aż do wymieszania. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu.