Kremowa Kawa Czekoladowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj kremowej kawy czekoladowej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, bitą polewą, syrop czekoladowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowa Czekolada Migdałowa Kawa, Kubek Cinnamon Coffee Cake with coffee-mate Extra Sweet & Creamy, oraz Czekoladowe Muffinki Kawowe + Millstone House Blend Coffee.
Instrukcje
Umieścić biszkopty w robocie kuchennym; proces aż grubo zmielone.
Okruchy umieścić w misce; odstawić.
Umieścić syrop czekoladowy w misce; zanurzyć felgi z 4 kubków kawy w syropie, a następnie w okruchach biszkoptów, aby pokryć felgi; odstawić kubki na bok.
Dodać wodę, kawę, mleko skondensowane i 1/2 szklanki ubitej polewy do syropu czekoladowego; dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanych kubków do Kawy; na wierzch każdy z 1 łyżką ubitej polewy.