Kremowa Cukinia Nadziewana Mięsem
Kremowa cukinia nadziewana mięsem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną paprykę, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Meat Loaf Faszerowana Cukinia, Miseczki Z Cukinią Nadziewane Mięsem, Pomidorami I Mozzarellą, oraz Pepper Jack faszerowany Indyk cukinia Meat Loaf z niesamowitym sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zanurzyć cukinię we wrzącej wodzie. Ustawić ciepło na średnie i gotować cukinię, aż poczują się lekko miękkie po naciśnięciu drewnianą łyżką, o 20 protokół.
Odcedzić cukinię i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać w mielonej wołowiny, i gotować i mieszać mięso, rozbijając go jak gotuje, aż wołowina nie jest już różowy, o 8 protokół. Wymieszać z papryką i odstawić mieszaninę wołowiny na bok.
Pokrój cukinię na pół wzdłuż, i miarka się miąższ z łyżką, pozostawiając 1/2-cala grubości powłoki. Posiekać miąższ z cukinii i wymieszać z mieloną wołowiną.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W rondlu na małym ogniu roztopić masło i ubić mąkę na gładką masę.
Wlać mleko, trochę na raz i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, stale ubijając.
Ubij biały pieprz, gałkę muszkatołową i sól, wymieszaj połowę parmezanu, aby stworzyć gładki SOS.
Biały sos dokładnie wymieszać z mieloną mieszanką wołową.
Połówki cukinii umieścić w naczyniu do pieczenia. Skorupki cukinii napełnij kremową mieszanką wołową i posyp każdą z nich około 1 1/2 łyżki pozostałego parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa z parmezanem zacznie się złotobrązowo, około 15 minut.