Krem Z Dyni Pekan
Krem z dyni Pekan może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Za 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 11g tłuszczu i w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką dynię, mąkę, mielone goździki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Krem Dyniowy Pieczony W Skorupce Dyni, Tarta Z Kremem Grejpfrutowym Ze Skórką Czekoladowo-Pekanową, oraz Pudding z chleba pekan z sosem rumowym.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Przenieś do ośmiu 6-oz. ramekiny lub kubki z kremem.
Umieść w formie do pieczenia; dodaj 1 cal. wrzącej wody do patelni.
Piec bez przykrycia w 325° przez 20 minut.
Tymczasem do polewy w małej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier i cynamon.
Pokrój masło na kruche. Dodaj orzechy pekan.
Piec 15-20 minut dłużej lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Wyjmij kokilki z łaźni wodnej; ostudzić przez 10 minut. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na krem. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.