Krakersy Honey Graham
Krakersy Honey Graham mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jeśli masz pod ręką miód, margarynę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezglutenowe Krakersy Z Miodem Graham, MIODOWA Panna Cotta z jagodami i krakersami Graham, oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesiać mąkę pszenną, mąkę uniwersalną, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną; odstawić.
W średniej misce, śmietany razem margarynę, brązowy cukier i miód, aż lekkie i puszyste. Wymieszać przesiane składniki na przemian z mlekiem i wanilią. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Schłodzone ciasto podziel na ćwiartki. Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto jedną czwartą na raz na prostokąt o wymiarach 5x15 cali. Podzielić na prostokąty za pomocą noża.
Umieść prostokąty na nieprzezroczystych arkuszach ciasteczek. Zaznacz linię na środku każdego z nich i ukłuj widelcem. W przypadku krakersów o Smaku cynamonowym przed pieczeniem posypać mieszaniną cukru cynamonowego.
Piec przez 13 do 15 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z blach do ostygnięcia na stojakach z drutu.