Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki

Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki
Mąka kukurydziana-Crusted miękkie łuskane kraby z Kolendro-Limonkowy sos tatarski może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny qt, akompaniament: sos tatarski kolendro-limonkowy, mączka kukurydziana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, oraz Kraby Meunière.

Instrukcje

1
Ubij razem maślankę, jajka, sól i pieprz i wlej do 3-litrowego płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj kraby i namocz, przykryte i schłodzone, 1 godzinę.
3
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju, aby zmierzyć 2 cale głębokości w szerokim 4-quart heavy pot (około 4 cali głębokości) do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Mąkę i mąkę kukurydzianą ubić i przełożyć do dużej, zamykanej plastikowej torby. Wyciągnij 1 kraba z maślanki, wypuszczając nadmiar kapania i wstrząśnij workiem, aby pokryć mąką. Odciąć nadmiar mąki i przenieść do tacy. Powtórz z pozostałymi krabami, układając je w 1 warstwę jako powleczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Kraby smażone w głębokim tłuszczu, 2 na raz, obracając się w połowie smażenia (uważaj na popping), aż do złotego koloru, 3 do 5 minut. Powrót oleju do 191° między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Kraby odsączyć na papierowych ręcznikach i podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Jeśli nie możesz znaleźć samodzielnie rosnącej mąki tortowej, możesz użyć 1 szklanki uniwersalnej lub mąki tortowej zmieszanej z 2 łyżeczkami proszku do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka TortowaMąka Tortowa
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn