Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki

Mąka kukurydziana-Crusted miękkie łuskane kraby z Kolendro-Limonkowy sos tatarski może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny qt, akompaniament: sos tatarski kolendro-limonkowy, mączka kukurydziana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, Kraby z mąki kukurydzianej w miękkiej skorupce z sosem tatarskim z kolendry i limonki, oraz Kraby Meunière.
Instrukcje
Ubij razem maślankę, jajka, sól i pieprz i wlej do 3-litrowego płytkiego naczynia.
Dodaj kraby i namocz, przykryte i schłodzone, 1 godzinę.
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju, aby zmierzyć 2 cale głębokości w szerokim 4-quart heavy pot (około 4 cali głębokości) do 191°.
Mąkę i mąkę kukurydzianą ubić i przełożyć do dużej, zamykanej plastikowej torby. Wyciągnij 1 kraba z maślanki, wypuszczając nadmiar kapania i wstrząśnij workiem, aby pokryć mąką. Odciąć nadmiar mąki i przenieść do tacy. Powtórz z pozostałymi krabami, układając je w 1 warstwę jako powleczone.
Kraby smażone w głębokim tłuszczu, 2 na raz, obracając się w połowie smażenia (uważaj na popping), aż do złotego koloru, 3 do 5 minut. Powrót oleju do 191° między partiami.
Kraby odsączyć na papierowych ręcznikach i podawać z sosem tatarskim.
Jeśli nie możesz znaleźć samodzielnie rosnącej mąki tortowej, możesz użyć 1 szklanki uniwersalnej lub mąki tortowej zmieszanej z 2 łyżeczkami proszku do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli.