Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise

Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise
Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurka zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 12,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1063 kalorie. Mieszanka soli, pieprzu, unseasoned bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, Simply Elegant Filet Mignon w sosie Bearnaise, oraz Filet Nadziewany Krabem Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby, szalotka i seler, doprawić solą i pieprzem i saute aż miękkie i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać czosnek, majeranek, oregano i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. Złożyć mięso krabowe i bułkę tartą do schłodzonej mieszaniny grzybów i przenieść do miski robota kuchennego. Pulsuj, aż składniki zostaną drobno posiekane i w pełni włączone, około 30 sekund. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
CrabmeatCrabmeat
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wytnij 2-calowe poziome nacięcie w środku każdego filetu, uważając, aby nie pokroić steków na pół, tworząc kieszeń na farsz. Wkładamy równe części sosu grzybowego do każdego steka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Wlać grubą paprykę na płaską powierzchnię i zwinąć na nich krawędzie steków, aby pokryć. Owinąć 2 plastry boczku wokół każdego steku i przymocować je wykałaczką, aby nie ślizgały się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
8
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Miejsce steki na patelni i sear aż rumiane, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Przenieść patelnię do brojlerów i gotować, aż średnio dobrze, 2 do 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Wyjmij steki z patelni i odstaw na 5 minut. Powrót patelni do palnika stovetop na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Umieść przegrzebki na patelni i sear aż gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Aby służyć, umieść 2 łyżki sosu Bearnaise na środku okrągłego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
15
Umieść stek na środku talerza i umieść na wierzchu jeszcze 2 łyżki sosu Bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
16
Umieść przegrzebek na steku i przykryj Fioletowym gniazdem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowy ZiemniakFioletowy Ziemniak
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
17
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
18
Połączyć estragon, szalotka i ocet razem w małym rondelku na dużym ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o 50 procent.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
19
Zdjąć z ognia i odstawić.
20
Żółtka ubij razem w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż staną się blade i podwoją objętość, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
21
Ubij masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło zostanie włączone. Odcedzić płyn z mieszaniny szalotki do sosu i ubijać, aż wszystkie składniki są w pełni włączone. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Rozgrzać olej w temperaturze 350 stopni F w frytkownicy lub dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Użyj krajalnicy roto, aby pokroić ziemniaki na 4 ciągłe nitki podobne do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Włożyć nitki ziemniaków do oleju, 1 nitkę na raz i smażyć, aż będą chrupiące, używając pająka, aby utrzymać ziemniaki w pęczku, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
4
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Składniki

8paskiboczek wędzony hickoryboczek wędzony hickory4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahambułka tarta bez smakubułka tarta bez smaku4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowy do smażeniaOlej rzepakowy do smażenia2Spód: okruszki z herbatników grahamseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)1porcja startego parmezanudrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek113papryka habanerocrabmeatcrabmeat3żółtka jajżółtka jaj680papryka habaneroSteki z filetu mignon o grubości 2 caliSteki z filetu mignon o grubości 2 cali1warzywo (np. szpinak)drobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruboziarnisty czarny pieprzGruboziarnisty czarny pieprz2warzywo (np. szpinak)świeżo posiekane liście majerankuświeżo posiekane liście majeranku1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1warzywo (np. szpinak)świeżo posiekane liście oreganoświeżo posiekane liście oregano4Peruwiańskie fioletowe ziemniaki, obranePeruwiańskie fioletowe ziemniaki, obrane1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4trochę posiekanej cukiniiSólSól4przegrzebki nurkoweprzegrzebki nurkowe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana szalotkaposiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotka pokrojona w kostkęszalotka pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoczyszczone i pokrojone grzyby shiitakeoczyszczone i pokrojone grzyby shiitake591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście estragonuświeżo posiekane liście estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony biały pieprzŚwieżo zmielony biały pieprz

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn