Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise
Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurka zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 12,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1063 kalorie. Mieszanka soli, pieprzu, unseasoned bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, Simply Elegant Filet Mignon w sosie Bearnaise, oraz Filet Nadziewany Krabem Mignon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, szalotka i seler, doprawić solą i pieprzem i saute aż miękkie i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać czosnek, majeranek, oregano i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. Złożyć mięso krabowe i bułkę tartą do schłodzonej mieszaniny grzybów i przenieść do miski robota kuchennego. Pulsuj, aż składniki zostaną drobno posiekane i w pełni włączone, około 30 sekund. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Crabmeat
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wytnij 2-calowe poziome nacięcie w środku każdego filetu, uważając, aby nie pokroić steków na pół, tworząc kieszeń na farsz. Wkładamy równe części sosu grzybowego do każdego steka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
7
Wlać grubą paprykę na płaską powierzchnię i zwinąć na nich krawędzie steków, aby pokryć. Owinąć 2 plastry boczku wokół każdego steku i przymocować je wykałaczką, aby nie ślizgały się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Miejsce steki na patelni i sear aż rumiane, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Przenieść patelnię do brojlerów i gotować, aż średnio dobrze, 2 do 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wyjmij steki z patelni i odstaw na 5 minut. Powrót patelni do palnika stovetop na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, Obrane
12
Umieść przegrzebki na patelni i sear aż gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Aby służyć, umieść 2 łyżki sosu Bearnaise na środku okrągłego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Bearnaise
15
Umieść stek na środku talerza i umieść na wierzchu jeszcze 2 łyżki sosu Bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Bearnaise
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
16
Umieść przegrzebek na steku i przykryj Fioletowym gniazdem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowy Ziemniak
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
17
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
18
Połączyć estragon, szalotka i ocet razem w małym rondelku na dużym ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o 50 procent.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
19
Zdjąć z ognia i odstawić.
20
Żółtka ubij razem w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż staną się blade i podwoją objętość, 3 do 4 minut.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
21
Ubij masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło zostanie włączone. Odcedzić płyn z mieszaniny szalotki do sosu i ubijać, aż wszystkie składniki są w pełni włączone. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzać olej w temperaturze 350 stopni F w frytkownicy lub dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Użyj krajalnicy roto, aby pokroić ziemniaki na 4 ciągłe nitki podobne do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Włożyć nitki ziemniaków do oleju, 1 nitkę na raz i smażyć, aż będą chrupiące, używając pająka, aby utrzymać ziemniaki w pęczku, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.