Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise

Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurkowymi zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise
Krab i Shiitake-filet nadziewany Mignon z przegrzebkami nurka zawinięty w peruwiańskie fioletowe siatki ziemniaczane i sos Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 12,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 1063 kalorie. Mieszanka soli, pieprzu, unseasoned bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet nadziewany Krabem Mignon z sosem Whiskey Peppercorn, Simply Elegant Filet Mignon w sosie Bearnaise, oraz Filet Nadziewany Krabem Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby, szalotka i seler, doprawić solą i pieprzem i saute aż miękkie i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać czosnek, majeranek, oregano i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Wyjąć z ognia i ostudzić. Złożyć mięso krabowe i bułkę tartą do schłodzonej mieszaniny grzybów i przenieść do miski robota kuchennego. Pulsuj, aż składniki zostaną drobno posiekane i w pełni włączone, około 30 sekund. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
CrabmeatCrabmeat
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Wytnij 2-calowe poziome nacięcie w środku każdego filetu, uważając, aby nie pokroić steków na pół, tworząc kieszeń na farsz. Wkładamy równe części sosu grzybowego do każdego steka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
7
Wlać grubą paprykę na płaską powierzchnię i zwinąć na nich krawędzie steków, aby pokryć. Owinąć 2 plastry boczku wokół każdego steku i przymocować je wykałaczką, aby nie ślizgały się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Roztopić masło w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Miejsce steki na patelni i sear aż rumiane, o 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Przenieść patelnię do brojlerów i gotować, aż średnio dobrze, 2 do 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wyjmij steki z patelni i odstaw na 5 minut. Powrót patelni do palnika stovetop na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Umieść przegrzebki na patelni i sear aż gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Zdjąć z ognia i odstawić.
14
Aby służyć, umieść 2 łyżki sosu Bearnaise na środku okrągłego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
15
Umieść stek na środku talerza i umieść na wierzchu jeszcze 2 łyżki sosu Bearnaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BearnaiseSOS Bearnaise
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
16
Umieść przegrzebek na steku i przykryj Fioletowym gniazdem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowy ZiemniakFioletowy Ziemniak
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
17
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
18
Połączyć estragon, szalotka i ocet razem w małym rondelku na dużym ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o 50 procent.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
19
Zdjąć z ognia i odstawić.
20
Żółtka ubij razem w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż staną się blade i podwoją objętość, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
21
Ubij masło, 1 łyżkę na raz, aż całe masło zostanie włączone. Odcedzić płyn z mieszaniny szalotki do sosu i ubijać, aż wszystkie składniki są w pełni włączone. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzać olej w temperaturze 350 stopni F w frytkownicy lub dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Użyj krajalnicy roto, aby pokroić ziemniaki na 4 ciągłe nitki podobne do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Włożyć nitki ziemniaków do oleju, 1 nitkę na raz i smażyć, aż będą chrupiące, używając pająka, aby utrzymać ziemniaki w pęczku, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Składniki

8paskiboczek wędzony hickoryboczek wędzony hickory4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta bez smakubułka tarta bez smaku4krewetki i żyłkiOlej rzepakowy do smażeniaOlej rzepakowy do smażenia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.crabmeatcrabmeat3żółtka jajżółtka jaj6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Steki z filetu mignon o grubości 2 caliSteki z filetu mignon o grubości 2 cali1Batoniki toffi Heathdrobno posiekane świeże liście pietruszkidrobno posiekane świeże liście pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruboziarnisty czarny pieprzGruboziarnisty czarny pieprz2Batoniki toffi Heathświeżo posiekane liście majerankuświeżo posiekane liście majeranku12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Batoniki toffi Heathświeżo posiekane liście oreganoświeżo posiekane liście oregano4Peruwiańskie fioletowe ziemniaki, obranePeruwiańskie fioletowe ziemniaki, obrane1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiSólSól4przegrzebki nurkoweprzegrzebki nurkowe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana szalotkaposiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszalotka pokrojona w kostkęszalotka pokrojona w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoczyszczone i pokrojone grzyby shiitakeoczyszczone i pokrojone grzyby shiitake591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście estragonuświeżo posiekane liście estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony biały pieprzŚwieżo zmielony biały pieprz

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
 Genialny wygląd, blada słoma z zielonymi odcieniami. Fermentacja w zbiorniku ze stali nierdzewnej pozwala na pełną ekspresję aromatu owoców Chardonnay bez wpływu dębu lub osadu, co daje jasny, czysty bukiet owoców tropikalnych. Podniebienie jest bogate w owoce tropikalne, czysta kwasowość Zippy równoważy słodki owocowy charakter, co skutkuje jasnym świeżym aromatycznym podniebieniem. Gdy używa się dobrej jakości Chardonnay, Chardonnay unwooded nabiera zupełnie nowego poziomu głębi i intensywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn